Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، علیرضا زالی در جریان بازدید از مرکز نقاهتگاهی شهید دکتر زارع جوشقانی افزود: این مرکز با وجود حجم بالای مراجعان در حوزه ارتقای مداخلات تاثیرگذار و همچنین کاهش مرگ و میر بیماران کرونایی توفیقات بسیاری داشته است.

 تمامی امکانات دارویی و پرسنلی و تجهیزات این مرکز نقاهتگاهی توسط بیمارستان شهید لبافی نژاد تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود شهسواریان مسئول تیم درمان نقاهتگاه نیز گفت: این مرکز از سه ماه پیش با توجه به ازدحام بیماران بیمارستان لبافی نژاد راه اندازی شد و به طور میانگین روزانه ۴۵ بیمار به آن ارجاع داده می شود.

وی افزود: بیماران پس از مراجعه به اورژانس این بیمارستان یا پلی کلینیک ، تحت درمان اولیه بیماری کرونا قرار می گیرد و دوز اول داروها را دریافت می‌کنن و درصورتی که بیمار حال عمومی مناسب داشته و نیاز به بستری نداشته باشد برای ادامه درمان به این نقاهتگاه ارجاع داده می شود.

شهسواریان توضیح داد: بیماران کووید ۱۹ مثبت برای دریافت داروهای تزریقی تجویز شده توسط پزشک متخصص و درمان سرپایی به صورت روزانه تا تکمیل دوره درمان به این مرکز مراجعه کرده و طی سه تا چهار ساعت خدمات درمانی تحت نظارت تیم درمان متشکل از پزشک و پرستار به آنان ارایه می شود.

براساس آخرین آمارها تا ساعت ۱۰ صبح امروز چهارشنبه در استان تهران مجموع بستری کرونایی به بیش از ۹ هزار و۶۵۰ بیمار رسید که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۶۰۰ بیمار در بخش های مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید-19 استان تهران علیرضا زالی بیمارستان لبافی نژاد نقاهتگاه کرونا ایران مال پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید 19 استان تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید 19 استان تهران علیرضا زالی بیمارستان لبافی نژاد نقاهتگاه کرونا ایران مال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • حس خوب حمایت
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان